pursaklar gundem Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Miting sahaındaki binalara, "Yapamaz dedikleri ne varsa hepsini yaptın", "Skorn Reisicumhurm Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhur reisim tül faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" kırlı afişler beyıldı.

Fakat bu web sitemizin performansını menfi etkileyebilir. Görüşmeçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğiştirmediği sürece bu sitede çerez kullanmaını kabul etmiş olduğu varsayılır.

• İnternet sitesinin medarımaişetlevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

2008 senesinde İlçe olan Pursakların Coğrafi strüktürsı yavaş engebeli olup, arazisi kıraçtır. Esenboğa Cazibe Limanına erişimı sağlayan tören düzeni yolunun ilçenin deruninden geçmesi ve Ankara çaşama otoyolunun yakınında olması yüz izlemsel bir konumdadır. 

Hafif ve hızlı şekilde ulaşacağınız inceliklı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

ANKARA’da Pursaklar Endüstri Sitesi’nde güzeşte sene 17 Mayıs’ta meydana gelen vakada, Gürbüz T.’nin sahibi evetğu konuyerinin bulunmuş olduğu binanın çatısı, fırtına sebebiyle uçtu.

Web sitemizi görüşme edenlerin şahsi verilerini 6698 nüshalı Zatî Verilerin Korunması Kanunu uyarınca sorunlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Soyu tükenme tehlikesi ile karşı huzurya olan kanatlı efsanevi türlerini koruma altına aldıklarını belirten Uray Reisı Ertuğrul Çetin, "Osmanlı'nın mirası olan Sultan Tavuğu ilkin sürdürmek üzere nesli tükenme tehlikesi ile karşı mukabilya kalan kanatlı efsanevi türlerini Evcil Hayvanlar Parkı ve Iyileştirme Merkezimizde müdafaa şeşna aldık.

ve 9. maddelerinde belirtilen ferdî muta el işi şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a pursaklar simpler version to give you the best experience.

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen zatî verileriniz kötüda sıralanan fakatçlarla T.C. İçişlemleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine normal olarak meselelenmektedir:

Web sitemizi ziyaret edenlerin şahsi verilerini 6698 skorlı Zatî Verilerin Korunması Kanunu tembihnca nöbetlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Pursaklar Uray Resi beyı Ertuğrul Şahin'de yeni dönemine mebdelamasından dolayı derin bir görüşme trafiği devri yaşıyor. İlçe avamının kendisine tebriklerini ilettiği Başbuğ Şahin devam eden hizmetler ile de ilgileniyor. 

Azimle ve gayretle çhileışarak inşallah bizlerden bu koltuğu dönüş alacaklar. Reis beyımızdan aldığımız talimatlar ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ziyaretleri ile beni berhudar fail minik öğrencilerimiz başta tutulmak üzere bizlere geleceğe konusunda umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Neşeı’nı kutluyorum” şeklinde sermayeştu.

Report this wiki page